Som en følge av carport-prosjektet blir det nye typer parkering, noe endring i plasser, mer lademuligheter og nye priser. Det gjør at behov og ønsker endres hos mange og det er en god anledning til å gjøre en ny fordeling og rette opp i gamle feil og manglende oversikt.

Nullstilling og ny tildeling

Dette vil bli gjort ved at alle dagens tildelinger nullstilles og at alle plasser tildeles på nytt. Ingen plasser forbeholdes eller reserveres spesifikke personer før tildelingen. Alle får anledning til å melde inn sine ønsker og behov for parkering ny tildeling. Det vil bli utdelt/utsendt et påmeldingsskjema til alle andelseiere. Her oppgis bl.a. om det ønskes parkering, ønsket type parkering, ønsket område, foretrukket plass og om det er behov for lading. Alle som har oppgitt ønske om parkeringsplass skal få tilbud om parkeringsplass. 

Det vil være mulig å melde ønske om mer enn én parkeringsplass, men tildeling av plass nummer én vil gjøres for alle, før man ev. tildeler ekstra plasser til de som ønsker det. 

Ansienniteten (botiden) i borettslaget vil være hovedkriteriet for tildelingsrekkefølgen av ny parkeringsplass. Det vil bli gjort en skjønnsmessig vurdering der det tas hensyn til innmeldte ønsker, avstand til bolig, lading, fysiske begrensninger og andre relevante hensyn.

Etter at runden med ny tildeling er ferdig vil vi gå tilbake til ordinær tildeling av parkering, der tildelingen vil skje etter dato for søknad iht. vanlig søknadspraksis.

Ny inndeling i soner og nummering

Parkeringen er delt inn i to hovedsoner:

Sone 1 - Tingvegen
Sone 2 - Fjøsmestervegen og Stallmestervegen

Disse sonene er igjen delt inn i undersoner, slik at man kan søke på spesifikke undersoner og plasser i den undersonen. Du kan lese mer og se kart og en detaljert oversikt på våre parkeringssider

Priser og betaling

Det settes nye priser på alle parkeringsplasser. Leieinntektene skal dekke kostnadene for bygging (lån), administrasjon, drift og vedlikehold av våre parkeringsplasser. Leiekostnadene faktureres månedlig sammen med borettslagets felleskostnader.

Type parkering Pris pr. mnd.
Uteparkering, alle områder 200,-
Tingsletta carport 750,-
Bromstadenga nye garasjer (ved Stallmestervegen 8A) 1000,-
Bromstadenga Garasjeplass 400,-