Årets fellesdugnad er satt til tirsdag 3.mai, uke 18.

Oppgaver som skal gjøres er:

Lekeplasser

  • Fallsand rakes jevnt utover og det skal fjernes løv og søppel.
  • Sandkassesand snus og rakes jevnt. Katteeiere oppfordres til å ta en runde i disse områdene for å fjerne kattebæsj. 
  • Grus rakes av plener. Greiner, steiner og annet samles og fjernes. Løvet skal få ligge da dette vil fungere som næring til gressplenen når det blir klippet av gressklipper.
  • Leker som er ødelagt og plast fra disse plukkes opp.

(Siden Solborgen lekeplass, Tingvegen oddetallsside, har oppstart med renovering nå etter påske er det usikkert på hvor mye dugnadsarbeid det vil bli her. Men det er mulig å møte ved lekeplassen for samkjøring av fellesoppgaver og for fordeling av dugnadsgodis).

Hekker og busker i borettslaget skal trimmes. De hekker som er etablert av beboere i tilknytning av hus må klippes. Det er en del hekker, spesielt ved enderekker som ligger inntil veier og gangstier, som trenger god beskjæring. Dette er viktig for sikt og sikkerhet for våre myke trafikanter og lekende barn. Det er også lov å gå sammen om å hjelpe en nabo som ikke greier det selv. Hekkene skal ikke stikke lenger ut enn innerkanten av kantstein. Om hekkene ikke blir tatt ansvar for av beboere, vil de bli bestilt klippet av gartnerfirma med sikt som prioritering. Kostnadene vil tilfalle ansvarlig beboer.

Veier: Grus skal feies utover på veien og ikke i hauger på vei eller i kantene (da vil ikke kostebilen klare å samle det opp og det blir liggende).

Søppelplukking: Aktiver gjerne barn (og voksne) med å plukke søppel som ligger rundt i borettslaget. 

Takk og hurra!  Altibox har gitt et tilskudd til innkjøp av diverse energipåfyll til dugnaden. På dugnadsdagen blir mulighet til å hente brus og andre godsaker fra hengergarasjen nederst i Tingvegen! Dette kan hentes og fordeles til de ulike lekeplassene i Tingsletta brl av beboerne.

De som ikke har mulighet til å delta denne tirsdagen kan velge seg en dag som passer og gjøre sitt bidrag til fellesområdene da. Men fredag 6.5 vil felles containere hentes og Heimdal vaktmesterservice har fått klarsignal om å starte finfeiing av gatene, så vi må være ferdig med dugnadsarbeidet senest torsdag. Når finfeiingen er ferdig blir det satt opp fartshumper slik som tidligere år.